Banyak Kali Engkau Masuk. Tapi Aku Tak Juga Update Blog.





"Jangan buat hipster sangat."


Hipster ke tajuk Pito?


Buku ni tak menjadi seperti imaginasi awal aku. Isinya berubah ikut keadaan hati aku yang sentiasa berbolak-balik. Buku ini aku kira kurang jujur. Terlalu sober. Terlalu banyak pembetulan. Kalau dah nama pun pembetulan, maknanya tak jujurlah, bukan? Sebab aku padam perkataan sebenar yang aku nak tulis. Nanti dah print mastercopy aku tunjuk lagi.

 Kalau tanya aku Pito ini bergenre apa? Aku mahu jawab...


Musical.

..